Contactgegevens 0528 853605 info@8internet.nl

Een afspraak maken
neem contact op met ons voor een afspraak.

Content Management

Een website is nooit "klaar". Het bijhouden van een website nadat deze is opgeleverd is van essentieel belang en door gebruik te maken van een Content Management Systeem (CMS) kunt u dit eenvoudig zelf doen.

Bij 8internet gaat onze voorkeur naar - het door ons zelf ontwikkelde - Online CMS, waarmee websites op een gemakkelijke, leuke manier kunnen worden bijghouden. Tegelijkertijd zijn we ook gespecialiseerd in andere CMS systemen als Wordpress en Joomla en is zowel het onderhoud als eventuele uitbreiding hiervan bij ons in goede handen.

Het hebben van een CMS geeft je dus de mogelijkheid de website zelf bij te houden en het hebben van verse, interessante content is belangrijk voor goede SEO prestaties.

Voordelen van een CMS aangedreven website

  • Betere SEO resultaten
  • Gemakkelijk en regelmatig updaten
  • Bespaar op onderhoudskosten
  • Verhoogde efficiëntie

Besteed uw onderhoud uit

U bent bekend met de voordelen van een up-to-date website maar heeft geen tijd om zelf uw website optimaal bij te houden? Geen probleem. Wij kunnen uw website voor u bijhouden en regelmatig voorzien van nieuwe, frisse content. Onze contentschrijvers kunnen geheel zelfstandig werken en zullen u alleen raadplegen wanneer dat nodig is.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.